Mar 19, 2011

Dr. Russell Blaylock – Skrivena istina


Dr. Russell Blaylock – Skrivena istina iza vakcinacije, fluorizovane vode, aspartama i eugenike …

Dr. Russell Blaylock, MD, je penzionisani neurohirurg čije je neumorno naučno istraživanje doprinelo boljem razumevanju delovanja toksina iz okolina, vakcina, hrane i vode na organizam, posebno na centralni nervni sistem.


Blaylock objašnjava kako je započeo eugenički pokret u Americi preko Rockefeller, Ford i Carnegie zadužbine i šta je podrazumevao projekt “Nauka o čoveku”, koji je bio pokušaj socijalnog inženjiranja čovečanstva u svrhu iskorenjivanja onih koje je elita smatrala “nepoželjnima”.


Rockefellerovo finansiranje putem velikih univerziteta je tada proguralo eugeničke programe za nekoliko narednih godina, a eugeničari su stupili u kontakt s nacističkim naučnicima s kojima su razmenjivali i skupljali informacije. Kada je eugenika pridobila negativne akonotacije rasne superiornosti i genocida, ta psudo-nauka se na neko vreme povukla, ali ubrzo ponovno uzdigla pod okriljem molekularne biologije i genetike, farmaceutskih kompanija, regulatornih agencija (FDA, EPA, CDC, AMA, ADA…) i raznih medicinskih polja koji međudeluju s javnim zdravstvom.

Konstantnim izlaganjem populacije toksinima utieče se na ponašanje i razmišljanje opšte populacije, (hemijski se izmenjuje i modifikuje način na koji mozak funkcioniše), i pospešuje i indukuje nastanak raznih bolesti. Jedne od glavnih metoda kojima se to postiže su fluorizacija vodosnabdevanja i dodavanje eksitotoksina putem prehrambenih aditiva iz hrane.

Blaylock objašnjava kako podržavaoci i promotori fluorizacije vode za piće skrivaju “uspeh” fluorizacije vode iza pada u incidenciji karijesa koji je usledio  zbog povećanog unosa kalcijuma, bolje prehrane i povećane higijene usne šupljine, dok s druge strane ignorišu i skrivaju pregršt naučnih istraživanja koja su dokazala da fluorid nije uzrokovao smanjenje pojave karijesa te da u biti dovodi do pojave raznih oboljenja a i povećava šanse za nastanak raka.

Vakcinacija predstavlja najveću misteriju, jer tek treba tačno utvrditi da li oni potiču nastanak neurodegenerativnih bolesti u starosti, te naglašava kako upravo prevelika količina vakcinacije koju prolaze deca predstavlja najveću opasnost jer dolazi do prevelikog stimulisanja imunološkog sistema te imunoloških stanica u mozgu pri čemu u daljnim godinama može dovesti do nastanka autizma, šizofrenije i autoimunih bolesti.

Govorilo se uostalom i o vakcini protiv ptičijeg gripeai nadolazećoj DNK vakcini. Takođe i o opasnosti vakcinacije trudnica koje su bile meta H1N1 vakcine prošle i nikada doživljene pandemije i mogućim štetnim posledicama te vakcine na njihovu decu koje će se tek u utvrditi u narednim godinama (ne zaboravimo, postoje podaci o ženama koje su bile trudne i vakcinisane u vreme “velike pandemije” odnosno velike pandemije straha i izliva novca u farmaceutske kartele).