Mar 19, 2011

NRZ – Chemtrailovi

Za sunčanih dana ljudi diljem svijeta na nebu mogu ugledati neuobičajene tragove iza aviona. Zadržat će se satima, ne rasplinjujući se, što je ključna karakteristika kemijskih tragova, za razliku od običnih kondenzacijskih tragova, koji se rasplinjuju.

Također, formirat će mrežu ili uzorke koje ne biste očekivali od običnih putničkih aviona. Pojava je ubrzo dobila svoje ime – chemtrailovi. William Thomas, nagrađivani istraživački novinar, prvi je 1998. počeo javno govoriti o chemtrailovima opisujući događaje koji su se počeli odigravati u kanadskom gradiću Espanola. 2007. godine nekoliko je članova Europskog parlamenta postavilo pitanja Europskoj komisiji, a još 2005. ista su se pitanja mogla čuti u talijanskom i grčkom parlamentu.
U prijedlogu Zakona o očuvanju svemira još 2001. u američkom je Kongresu kongresmen Dennis Kucinich  na popis egzotičnog naoružanja za koje je predlagao da ga se zabrani na drugo mjesto stavio –chemtrailove.
Mediji nisu izvještavali o ovoj pojavi – tek je 2006., potaknut prosvjedima protiv chemtrailova i modifikacije klime održanima u Los Angelesu, Channel 4 objavio specijalni izvještaj. Stoga su se rasprave o ovoj temi vodile na internetu. Tamo su se i ismijavale i proglašavale još jednom “urbanom legendom”.Playlista cele emisije (link)

 

Tko je u pravu?
Podvrgava li se stanovništvo svijeta doista tajnom, ekstenzivnom i kontinuiranom projektu raspršivanja aerosola iz aviona, bez njihovog znanja i pristanka?