Mar 23, 2011

NRZ - James Demeo - Orgonska Energija

Bio jednom Wilhelm Reich naučnik koji je 30-tih godina XX veka otkrio naobičnu energiju. Nazvao je Orgonska energija.


Možda on nije prvi koji je otkrio, jer su je mnogi povezivali sa univerzalnom životnom silom, koju su Kinezi i japanci nazivali Ki ili Či, u indiji su je nazivali Prana a Polinezijski iscelitelji Manom. No, Wilhelm Reich je bio prvi koji je analizirao svojstva i smislio primenu orgonske energije, a i konstruisao uredjaj koji se mogao usmeravati. Njegovim tragom krenuli su mnogi nezavisni istraživači, a jedan od najvećih današnjih stručnjaka i istraživača orgona je James Demeo, koga smo pronašli u planinskoj divljini Oregona“Mi nećemo više da zavisimo od mišljenja javnosti ili nepostojećih autoriteta kada se radi o stvarima koje su nepoznate ili čudne. Mi moramo polako sami da postajemo eksperti u ovladavanju znanjima koja pripadaju budućnosti.”

Jedan od najoklevetanijih naučnika 20-tog veka, bio je smatran naslednikom Sigmunda Freuda zbog svojih doprinosa na području psihoanalize.

Rajhove studije na području biogeneze – porekla života – prema mnogima, bile su vredne Nobelove nagrade. Četrdesetih godina u SAD je objavio da je pronašao jedan novi vid energije. Počeo je da piše o jednoj novoj paradigmi u fizici u kojoj je energija – a ne materija – primarna. Tada je počeo i sa eksperimentisanjem na polju modifikacije klime, odnosno, vremenskih prilika. Sve ovo je očigledno ugrozilo moćnike koji imaju veliki finansijski uticaj na području celog sveta.

Tako su se obrušili na njega jednom serijom istraga koje su završile njegovim hapšenjem i zatvaranjem. Umro 1957.g. u jednom američkom državnom zatvoru gde je bio zatvoren na osnovu optužbe da je prekršio neke međudržavne trgovinske zakone. Godinu pre njegove smrti, službenici Državnog Zavoda za Hranu i Lekove (FDA) uništili su sve Rajhove akumulatore, knjige i istraživačke radove.

Oni koji misle da je inkvizicija delovala samo u srednjem veku, nalaze se u velikoj zabludi. Đordano Bruno je svojevremeno bio spaljen na lomači zbog tvrdnje da je zemlja okrugla a Rajh je relativno nedavno eliminisan i njegove knjige su spaljene zbog njegove tvrdnje o postojanju orgonske energije. Danas je ova inkvizicija aktivnija više nego ikada pre, samo što se ona sada služi drugačijim metodama, kako bi regulisala stanje naše svesti te tako određivala i realnost u kojoj ćemo da živimo.

Ne bi nas trebalo nimalo čuditi zašto Rajh nije izašao živ iz zatvora. On je samo jedan iz plejade mnogih koji su nastradali zbog svog bavljenja ključnim aspektima realnosti u kojoj živimo i koji su pokušavali da poprave život na ovoj planeti.

Mnogi od vas će reći da su tek sada po prvi put čuli za Rajha i orgonsku energiju. Malo ko od vas će se zapitati, zašto je to tako. Neće vam biti čudno ni to – kako to da znate rezultat sa poslednje utakmice vašeg omiljenog tima, ko je pobedio u farmi ili Velikom Bratu, ime najnovije devojke Milana Stankovića itd.itd. Da li vam ikad padne na pamet da realnost u kojoj vi lično živite stvaraju drugi, koji se brinu i o tome čime ćete se vi lično baviti, o čemu ćete razmišljati i na koji način, u vašem slobodnom vremenu?!?

Eksperiment na kome je Rajh radio je prirodna energija koja se ne može ni patentirati niti prodavati.

Ova besplatna, prirodna energija ima takođe moć da nam pruži individualnu slobodu, koje svakim danom imamo sve manje i manje. ‘Kontrolnom sistemu’ danas se žuri sa uvođenjem Novog svetskog poretka gde bi ljudske slobode trebale biti svedene na minimum a svaka individualnost i kreativnost u korenu suzbijena. Ono što se danas od nas traži, to je da postanemo ljudi-roboti. Mnogima od nas, to je već odavno pošlo za rukom.

Cela ova kampanja u vezi terorizma i «rata» protiv njega, takođe, nije ni malo slučajna. Da li nas onda treba čuditi i to što nas preko strogo kontrolisanih medija svakodnevno izlažu gomili gluposti i nebitnih stvari koje mahom služe da nam odvrate pažnju od bitnih stvari u životu i stalno nas održavaju u – jednoj dubokoj iluziji? Dok vi mislite da vas zabavljaju, oni vas mentalno programiraju. Mi ne samo da smo se odrekli svoje lične moći, nego smo je ustupili drugima koji je već odavno i neprekidno koriste protiv nas samih.

Mi upravo u ovom momentu krojimo svoju budućnost.