Mar 11, 2011

Šta je to Evropska Unija?Od 1973. pa do dana današnjeg, britanski političari polako, ali sigurno, predaju kontrolu nad životima svojih ljudi Brussels-u.


Balkanski političari to rade zadnjih par godina javno, a tajno ko zna od kada? Naša prednost je u tome što još uvek nismo članica te veštačke tvorevine, a da li će tako i ostati, pokazaće vreme...


Europski Parlament, Strasbourg, Francuska, 25.11.2009
Nigel Farage, Član Europskog Parlamenta, Šef delegacije Nezavisne stranke V. Britanije, podpredsednik Grupe Europa slobode i demokracije u Europskom Parlamentu kritikuje baronicu Ashton, novo izabranu EU ministricu spoljnih poslova/sigurnosti i podpredsednicu Komisije.

Tada slijedi ukor od strane predsednika parlamenta, Jerzy Buzek-a (Europska Narodna Stranka, Poljska) zbog "tona" koji je gosp. Farage koristio kritizirajući "važne službenike EU".Daniel Hannan konzervativni član europskog parlamenta koji predstavlja jugo-istočnu Englesku iznosi samo mali deo problema s kojima se suočava Velika Britanija nakon ulaska u EU. O problemima na koje bi mi mogli naletiti prilikom pristupa EU - procenite sami!Mario Borghezio, Severna Liga (ITALIJA),Član Europskog parlamenta i Grupe Europa slobode i demokracije preispituje nominacije članova Bildeberg grupe i Trilateralne komisije za predsednika EU i ministra spoljnih poslova.