Mar 23, 2011

Velika prevara globalnog zagrevanjaNe postoji debata o tome je li globalno zatopljenje stvarno ili nije.


Debata se vodi oko pitanja je li globalno zatopljenje prirodni ili čovekom uzrokovani fenomen.


I u toj raspravi mediji su nasrnuli na javnost s jednostranom propagandom koja skoro nikada ne iznosi misljenja vrhuskih svjetskih znanstvenika i potvrdjenih znanstvenih činjenica prezentiranih u ovom dokumentarcu.


Još jednom – imate pravo znati ove informacije unatoč potpunoj blokadi u našim medijima.linkovi ka playlistama:

Velika prevara globalnog zagrevanja – 1


Velika prevara globalnog zagrevanja – 2
(Istina o globalnom zaglupljenju)


Velika prevara globalnog zagrevanja – 3


Velika prevara globalnog zagrevanja – 4
(Afera “Climategate”)

 

 

Istinski problemi koje uzrokuje ovo prenaduvano, izmišljeno strašilo za medjunarodnu javnost su sledeći:

1) Već se iskoristilo kao povod za Protokol iz Kyota. Dakle, ne zadrzava se industrijski razvoj samo u zemljama u razvoju – nego i u tranzicijskim zemljama poput nase. Zemlje dobivaju nekakve ‘CO2 kredite’ – i onda ih nasi korumpirani politicari prodaju stranim industrijama koje zagadjuju nasu zemlju puno opasnijim tvarima od C02 – umjesto da podrzavaju domacu industriju koja se bavi proizvodima koji zahtjevaju kooperante takodjer iz nase zemlje.
Primer – takvih korumpiranih poslova je tvornica kamene vune Rockwool u Istri – kojem je vlada RH garantirala čak i izgradnju pristupne ceste iz proračuna.
Cak i pro argument zaposljavanja radnika u Rockwoolu ce izblijediti kroz vrijeme jer moderna tvornica ce s novom tehnologijom smanjiti broj zaposlenika.
Rockwool ne treba kooperante iz Hrvatske.
Rockwool je smjesten u konkavnoj dolini koja nema dovoljnu cirkulaciju zraka za odnosenje otrovnih tvari ispustenih iz pre-niskih Rockwool-ovih dimnjaka.
Rockwool je dobio dopustenje za izgradnju odnosno potvrdu ekoloski sigurne industrije sumnjivim izvjestajem kojeg su sami platili i narucili – dok neovisna misljenja imaju sasvim suprotno stajaliste glede potencijala zagadjenja.
Nijedna industrija nije cista – ali postoje puno cistije industrije koje su se mogle smjestiti u plodnu dolinu podno Potpicana.
Nakon razotkrivanja manjaka u standardu i sigurnosti tvornice Rockwool isti oni politicari koji su podrzavali izgradnju tvornice – zanijekali su da su ikada davali takvu podrsku – poput zupana Ivana Jakovcica.

2) Sistem kojeg koriste multinacionalne kompanije je sljedeci. Lokalni politicari potpisu obvezu regulacije CO2 kao sto je Protokol iz Kyota – i samim time ogranicavaju razvoj svoje industrije. Onda korporacije iz razvijenih zemalja grade tvornice u tranzicijskim zemljama i zemljama u razvoju – kupujuci ”CO2 kredit” – i oduzimajuci domaci industrijski razvoj. Korporacije dobivaju jeftiniju radnu snagu i istom unistavaju eventualne nacionalne konkurencije.
Na taj nacin tranzicijske zemlje poput nase i zemlje u razvoju postaju usluzno-trgovacke kolonije ciju proizvodnju kontroliraju strane multi-nacionalne korporacije – uz svesrdnu podrsku korumpiranih i nemoralnih lokalnih politicara koji redovito uzimaju svoju proviziju.

3) Laž globalnog zagrevanja vec se koristi kroz UN-u kako bi se uveo ”globalni porez na CO2”? Porez na laž?

4) Lažna opasnost globalnog zagrevanja oduzima goleme fondove, medijski prostor te vrijeme, energiju i novac mnogih istinskih aktivista – koje bi inace bili posveceni na STVARNE EKOLOSKE PROBLEME poput zagadjenja izvora pitke vode (slucaj smrti Zdravka Martinovica – Karlovacka pivovara (strani vlasnik), slucaj zagadjivanja tvornice Benetton u Slavoniji (strani vlasnik)- itd.)

5) Smjesta laznu krivnju na ledja nevinih gradjana – koji se mozda od oka ne cini tako strasnim – ali psiholoski ima devastirajuce posljedice za ljude od savjesti.
Dakle, ovaj dokumentarac je primjer kako spoznaja istine olaksava podsvijesti i oslobadja dobre, nevine ljude lazne, nametnute griznje savijesti i brige zbog izmisljenog katastrofizma.

6) Al Gore je laov koji je dobio Nobelovu nagradu za gomilu laži. Tragično, ali istinito.
Nedavno je na sudu u V. Britaniji osporeno ukljucivanje njegovog ”dokumentarnog” filma ”Neugodna istina” u kurikulum britanskog školskog sistema – jer je dokazano da tvrdnje iz datog filma ”nemaju nikakvo čvrsto znanstveno uporište” – po rečima sudije u tom slučaju.


Preveo, obradio i pisao tekstove i komentare:
CowboyBebop2012